Deprecated: Function et_get_one_font_languages is deprecated since version 4.8 with no alternative available. in /customers/7/8/4/branditup.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Brand design - Brand it up
 

YOU DESERVE a kickass VISUAL IDENTITY LIKE YOU.

HET PROCES

01 / Boek een intake

Boek een intake om te kijken of we een match zijn. Een intake is steeds online en is volledig vrijblijvend.

02 / Strategie

We ontwikkel een effectieve marketingstrategie voor je merk door marktonderzoek, doelgroepanalyse en positionering te integreren.

03 / Design

We creëer een krachtig design dat de essentie van je merk weerspiegelt en de juiste visuele identiteit communiceert, om een blijvende indruk achter te laten.

Merk visibiliteit

TIMELINE: 2-6 WEKEN VANAF €395

Wij bieden een totaaloplossing voor het bouwen van een website, het beheren en opzetten van uw sociale media, het schrijven van verkoopgerichte copy, het maken van productfotografie en het ontwerpen van uw touchpoints. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het creëren van sterk en herkenbaar merkbeeld en weten precies hoe ze dit moeten inzetten om uw bedrijf te laten groeien.

Onze aanpak is gericht op het vergroten van de zichtbaarheid en effectiviteit van uw merk, zodat u zich kunt onderscheiden van de concurrentie en uw doelgroep bereikt. Of het nu gaat om het creëren van een stijlvolle en gebruiksvriendelijke website, het optimaliseren van uw sociale media aanwezigheid, of het verbeteren van uw touchpoints, wij staan klaar om u te helpen. Wij zorgen voor een consistente en effectieve aanwezigheid van uw merk, zodat u zich kunt richten op het runnen van uw bedrijf.

Brand design

Ontwerp 8 – 10 WEKEN

Brand design verwijst naar het proces van het creëren van een visuele identiteit voor een merk. Het omvat het ontwikkelen van een logo, kleurenschema, typografie, grafische elementen en andere visuele elementen die consistent worden toegepast in alle communicatiemiddelen van het merk. Brand design is essentieel om de persoonlijkheid, waarden en boodschap van het merk visueel te vertalen en een herkenbare en coherente merkbeleving te creëren voor de doelgroep.

Webdesign

ONTWERP 8 – 12 WEKEN VANAF €1295

Verhoog de impact van je online aanwezigheid met professioneel webdesign in WordPress. Onze getalenteerde designers creëren adembenemende websites die jouw unieke stijl en visie tot leven brengen. Van strakke lay-outs tot intuïtieve navigatie, wij leveren websites die indruk maken. Maak een blijvende indruk en trek nieuwe klanten aan met een WordPress-website die perfect bij jou en je merk past.

Print media

ONTWERP 2 – 4 WEKEN

Wij verzorgen eveneens al je print media. Dit omvat onder andere gedrukte materialen zoals brochures, flyers, visitekaartjes, posters, banners en verpakkingsmateriaal.

I´m here to tell you it is 100% possible for you to create a brand that speaks for you. It is possible for you to have a business you not only love, but one that is profitable

IMAGINE IF YOU COULD…

Breng je merk naar het volgende niveau.

Neem je merk mee naar nieuwe hoogten. Ontdek de kracht van een strategische benadering, creatieve innovatie en effectieve marketing.

Trek de juiste klanten aan.

Ontdek de sleutel tot het aantrekken van de juiste klanten. Bereik degenen die echt waarde zien in jouw producten of diensten. 

Zelfzeker voelen over je merk

Voel je zelfverzekerd over je merk. Wij helpen je om een sterke merkidentiteit te creëren die je trots maakt. Met een consistent en krachtig merkimago zul je vol vertrouwen optreden, je onderscheiden van de concurrentie en een blijvende indruk achterlaten bij je doelgroep.

BEN JE ER KLAAR VOOR ?

Het start allemaal met een gesprek.

BOEK JE INTAKE GESPREK

IK WERK GRAAG MET JE SAMEN 

Maar laten we eerst ontdekken of we de perfecte match zijn. 

JE BENT OP DE JUISTE PLEK ALS…

Je wil inpakt maken met je onderneming.

Je wil je focussen op jouw zone of genius en niet op het prutsen aan je website.

Je klaar bent om te investeren in je onderneming.

Je wil een professioneel uitstraling.

JE BENT NIET OP DE JUISTE PLEK ALS…

Je weet niet waar je heen wil met je onderneming.

Je hoopt een goedkope snelle oplossing te vinden op je visibiliteit

Je ziet het nut van investeren niet in.

Je hoop dat iemand ander een kant en klare succesvolle ondernemin voor je bouwt.

ONTDEK

MEER

Portfolio

Wil je meer ontdekken over mijn stijl, neem dan volledig vrijblijvend een kijkje in mijn portfolio.

About me

Wil je ontdekken wil je meer ontdekken over de vrouw achter Brand it Up?