Deprecated: Function et_get_one_font_languages is deprecated since version 4.8 with no alternative available. in /customers/7/8/4/branditup.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Coaching - Brand it up
 

COACHING – MENTORING

Wil jij je doelen behalen en 3x zo succesvol zijn? Laat je dan begeleiden door een coach! “Succes is in the follow-up”, en daar zorgt een coach voor. Samen leggen we jouw doelen vast en houden we je “accountable”. Zo behaal jij gegarandeerd jouw gewenste resultaten.

Investeer in jezelf, neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om het beste uit jezelf te halen!

Coaching voor ondernemers

Wil jij als ondernemer groeien en het beste uit jezelf halen? Dan is een coaching traject iets voor jou! Het is een investering in jezelf én je onderneming. Tijdens het traject leggen we de focus op de onderlinge samenhang tussen wie jij bent als ondernemer en je bedrijf.

We starten met het in kaart brengen van jouw persoonlijke competenties, energiegevers en communicatiestijl. Door hier inzicht in te krijgen, kun je beter bepalen welke stappen je moet nemen om je doelen te bereiken. Je krijgt handvatten om je communicatie te verbeteren, en je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen.

Tijdens het traject bieden wij jou persoonlijke begeleiding en ondersteuning. We zorgen ervoor dat je jezelf beter leert kennen en jouw kwaliteiten en valkuilen ontdekt. Zo kun jij als ondernemer groeien en je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Klaar voor de volgende stap als ondernemer? Neem contact met ons op voor meer informatie en start met jouw loopbaancoaching traject!

Wat mag je verwachten

Tijdens dit 3-maanden durende 1-op-1 coachingstraject op maat krijg je verschillende oefeningen die je op je eigen tempo kunt verwerken. We komen 2 keer per maand samen voor een sessie van 60 minuten.

Investering

695€ of  250€/ maand

90€ voor een volledig traject via loopbaancheques. Ontdek alle info over loopbaancheques.

Intake gesprek 30 minuten

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Werkboek (+ondersteuning bij oefeningen )

6 (online) coaching sessies van 60 minuten

If that’s where you’re at right now, don’t worry! Every entrepreneur struggles with these things. But you don’t have to go through it alone.

AND YOU’RE WELCOME HERE.

 

Mentoring voor ondernemers

Een mentor is een betrouwbare vertrouwenspersoon die je helpt bij het identificeren van jouw doelen en het ontwikkelen van een plan om ze te bereiken. 

Met een mentor aan je zijde krijg je de kans om belangrijke beslissingen te nemen op basis van waardevolle inzichten en praktische kennis. Je leert hoe je het beste uit jezelf en je bedrijf kunt halen, terwijl je tegelijkertijd je vaardigheden en kennis verbetert.

Maar mentoring is meer dan alleen advies. Het is een kans om te groeien en te leren, zowel persoonlijk als professioneel. Je mentor helpt je bij het verbeteren van jouw vaardigheden en geeft je inzicht in jouw sterkte en zwakte. Hierdoor kun je groeien en uitblinken als ondernemer.

Dus waar wacht je nog op? Volg een mentoring traject en ontdek hoe je kunt groeien en slagen als ondernemer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.”

Wat mag je verwachten

Krijg toegang tot ons op maat gemaakt online programma met modules, aangevuld met een 6 maanden durend coaching traject.

Tijdens de 1 op 1 online sessies van 60 minuten, die twee keer per maand plaatsvinden, verdiepen we de kennis die je hebt opgedaan en bespreken we jouw persoonlijke ontwikkelingsplan.

INVESTERING

1395 of 250€/maand

Intake gesprek 30 minuten

online leer-platform

12 online coaching sessies 1 op 1

Latest From The Blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras non turpis pellentesque magna elementum porttitor.

Hoe gelukkig ben je?

Hoe gelukkig ben je?

Endorfine: wat is het en heb ik een tekort? Vraag jij je weleens af waarom je er vóóraf soms zo tegen opziet, maar je ná het sporten altijd zo lekker voelt? Het antwoord op de eerste vraag schuilt in je reptielenbrein en dat op de tweede vraag in endorfine. Endorfine...

read more
Multigetalenteerd

Multigetalenteerd

Multipotenteel: De schoonheid van het niet hebben van één ware roeping Heb je ooit het gevoel gehad dat het moeilijk was om jezelf in één woord te omschrijven? Of dat je je aangetrokken voelde door verschillende en gevarieerde achtergronden, maar er niet één kon...

read more
Carriere groei

Carriere groei

Heb je ooit het gezegde gehoord: " if you’re not growing, you’re dying"? Het is een beetje dramatisch, maar degene die het oorspronkelijk zei had een punt. Zonder consistente persoonlijke en carrièregroei kunnen we uiteindelijk stagneren in ons leven.   Misschien...

read more
Voordelen van meerdere bronnen van inkomsten

Voordelen van meerdere bronnen van inkomsten

Ondernemen tijdens een pandemie het voelt soms alsof ik wil lopen met een weerstandsband die me terugtrekt. Als ondernemer had ik echt het gevoel dat ik alles moest doen om mijn kop boven water te houden. Naast financiële stress was mijn lichaam constant in...

read more
Link tussen mindset en succes

Link tussen mindset en succes

De formule voor levenssucces is BE x DO = HAVE Ja, het betekent dat wat ik vandaag heb, te danken is aan de mens die ik ben en de acties die ik onderneem. We weten dat er niets verandert tenzij je iets doet. In feite laat deze formule ons zien dat wat je in het leven...

read more