Deprecated: Function et_get_one_font_languages is deprecated since version 4.8 with no alternative available. in /customers/7/8/4/branditup.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Mentoring - Brand it up
 
Boost jouw onderneming met een mentor

Als ambitieuze ondernemer wil je het maximale uit jezelf en je bedrijf halen. Maar soms is het lastig om de juiste koers te bepalen en de weg naar succes te bewandelen.

Een mentoring traject is de perfecte investering in jouw persoonlijke en professionele groei. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze mentoring programma’s jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen!

MENTORING TRAJECT

Een mentor is een betrouwbare vertrouwenspersoon die je helpt bij het identificeren van jouw doelen en het ontwikkelen van een plan om ze te bereiken. 

Met een mentor aan je zijde krijg je de kans om belangrijke beslissingen te nemen op basis van waardevolle inzichten en praktische kennis. Je leert hoe je het beste uit jezelf en je bedrijf kunt halen, terwijl je tegelijkertijd je vaardigheden en kennis verbetert.

Maar mentoring is meer dan alleen advies. Het is een kans om te groeien en te leren, zowel persoonlijk als professioneel. Je mentor helpt je bij het verbeteren van jouw vaardigheden en geeft je inzicht in jouw sterkte en zwakte. Hierdoor kun je groeien en uitblinken als ondernemer.

Dus waar wacht je nog op? Volg een mentoring traject en ontdek hoe je kunt groeien en slagen als ondernemer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.”

Wat mag je verwachten,

Krijg toegang tot ons op maat gemaakt online programma met modules, aangevuld met een 6 maanden durend coaching traject.

Tijdens de 1 op 1 online sessies van 60 minuten, die twee keer per maand plaatsvinden, verdiepen we de kennis die je hebt opgedaan en bespreken we jouw persoonlijke ontwikkelingsplan.

Prijs voor het 1 op 1 mentoring traject

1200 of 200€/maand

Intake gesprek 30 minuten

online leer-platform

12 1 op 1 online coaching sessies